Wie zijn wij?

De intuïtieve geest is een heilig geschenk en het rationele verstand is een trouwe dienaar. We hebben een samenleving gecreëerd die de knecht eert en het geschenk is vergeten.

- Albert Einstein

Wat is Pidxy?

Pidixy®  is in de leeftijd van 6 tot 106 jaar te spelen en te delen. Mentale groei in stapjes is mogelijk en iedereen kan het gebruiken bij activiteiten, feesten, plannen, projecten, partijen en processen en bij prettige ontspannen, sociale meetings. Praktische intuïtiemeting; Pidixy®  een spel wat alleen, maar ook samen en met meerdere spelers kan worden gespeeld en gedeeld.

Je hebt gekozen om je voorgevoel, empathie, intuïtie, voorspelgave, verder te ontwikkelen of om eens te ervaren wie er met zijn “gevoel” beter de resultaten kan aangeven, jezelf of je medespelers. Pidixy® laat het je zien.

Door Pidixy®  regelmatig te spelen ervaar je wat intuïtie voor je betekent. Als je focust op een gewenst resultaat, welk moment kies je dan om het goede resultaat te bereiken. Ook als dat niet direct helemaal lukt kun je toch bonuspunten halen in het spel en een winnaar worden.

Basisprincipes

Onzekerheid is voor mensen een moeilijk te bevatten kwaliteit. Waardoor wordt het bereiken van resultaten soms gefrustreerd? Hoe pak ik kansen zo aan dat ik daarmee succesvol word.

 • Het beheersen van onzekerheid spreekt mensen direct aan op hun eigen gevoel, emotie en persoonlijkheid. Weten wat er gaat gebeuren. Goed voelen waar resultaten kunnen worden overtroffen. Regentes – Regent® helpt u daar bij. Stapsgewijze worden de resultaten behaald en verbeterd. De registratie van uitkomsten van de training in spelvorm kunnen worden gebruikt om een competitie op te zetten en een resultaat aan het eind van de middag met elkaar te delen. De trainingen Voorspelkracht®  en Besliskunde®  worden hierdoor sterk gesteund en gevoed met nieuw verworven competenties.

De principes die er aan ten grondslag liggen

 • Zekerheid geborgd
 • Resultaten overtroffen
 • Zekerheid + onzekerheid = 1
 • Statistiek  ≠  Realiteit, maar het helpt
 • Voorspelkracht® uw competentie !
 • Besliskunde® uw garantie voor succes

Voordelen van de spelformule

De keuze om een team te coachen en te begeleiden via een spelformule heeft diverse voordelen. Het spel motiveert om te leren en zet een leerproces in gang. Het deblokkeert ‘dead ends’ en impasses. Goed begeleid door trainers of een persoonlijke coach, combineert het emoties met plezier om van daaruit verder te bouwen aan de groepscohesie, gekenmerkt door betrokkenheid en openheid. Het kan de creativiteit bevorderen en verhoogt de knowhow door samen te zoeken naar oplossingen. Tevens zal in korte tijd veel zinvolle informatie naar boven kunnen komen.

Bestellen?
Ga dan naar onze webshop!

De Robuuste Tafel Coöperatie U.A.®

Pidixy®  is een product van de Robuuste Tafel Coöperatie U.A.; onder licentie van SEAR BV. Spelers kunnen er voor kiezen om het spel per computer – app – tab – smartphone te spelen. De resultaten kunnen dan worden bewaard en overzichtelijk worden gepresenteerd aan de speler. Hij krijgt inzicht in al zijn spelresultaten en behoudt een overzicht van zijn vorderingen in de loop der tijd. Het is ook mogelijk, na toestemming van de speler zelf, om de registraties met anderen te delen en om de resultaten te vergelijken met vele andere spelers in de wereld. De speler wordt een “Pidixy® Global Player “. Immers Pidixy®  is internationaal vermaard om de concretisering van ieders intuïtieve kwaliteit!

Vooruit kijken en weten wat er komt

Wim’s Winn® & Regentes - Regent®

Veel Mensen hebben er de mond van vol maar weten niet waar het  te zoeken. Immers “voorgevoel, intuïtie, onderbuikgevoel,  regeren is vooruitzien, ondernemen is risico’s nemen, en weten waar de kansen liggen” is vreemd, vaag en grijs. Vanaf nu is dat voor iedereen te voelen, te gebruiken en vast te stellen.

We hebben daarom een makkelijk hulpmiddel beschikbaar waarmee je dat kunt oefenen en verbeteren. We knopen verwachting aan resultaat, vragen een scherpe focus en zicht op het gewenste succes. Wim’s-Winn spelen laat ook jonge kinderen hun intuïtie voelen. Regentes- Regent bezorgt mensen op leeftijd een prettige middag. Alle mensen daartussen kunnen hun “vooruitzien” verbeteren. De stijgende scores maken het spannend om met elkaar te vergelijken en om er een spel, een competitie van te maken. 

Wij hebben bij de ontwikkeling van het spel Wim’s Winn® en Regentes- Regent vele websites bekeken en het hele internet gehad, maar nog niemand gezien die ons helpt om steeds beter vooruit te kunnen kijken en om intuïtie echt te kunnen voelen. Het spel zoals we dat kunnen laten zien is uniek.

Het is erg educatief als het als spel wordt gespeeld en in trapjes naar de top leidt. Alleen, als team of als sparringpartner kan iedereen genieten, meekijken, meedoen en  er veel plezier aan beleven als je achter je team gaat staan. De spelrondes en scores zijn goed op de doelgroep af te stemmen en makkelijk uit te leggen. Er zit dus tempo en plezier in het spel. Beide spellen zijn schaalbaar en kunnen worden gekoppeld aan sociale platforms en laten spelers zien dat ze echt verborgen talenten hebben die duidelijk zijn te maken en zichtbaar worden.

We willen Wim’s Winn® en Regentes- Regent® dan ook graag laten zien omdat wij er ook veel van kunnen opsteken en de inzichten met jullie kunnen delen.

Regentes – Regent® laat mensen met focus werken aan het realiseren van doelen. Het resultaten worden behaald of overtroffen. Frustraties worden tijdig voorkomen.

 • betere en snellere resultaten, meer arbeidsvreugde en voldoening;
 • competentie verbeterd, zin in verdere ontplooiing;
 • meer gemotiveerde en tevreden collega’s, medewerkers en klanten;
 • intuïtie wordt een succesfactor en een vast onderdeel van besluitvorming en koers bepaling.

De interactie training in spelvorm heeft een lage drempel en kan door iedereen op een passend niveau worden gebruikt. Ze kan worden gebruikt in alle soorten groepen, functionele teams, klassen, sportteams, familie-settings, therapeutische oefeningen,
Voor elke verantwoordelijke, leider,  is het een aanrader om zijn mensen verder te ontplooien in een plezierige, leerzame setting.

Associated trainers

Bij Pidixy maken we gebruik van professionele trainers.

Inloopspreekuur

Kennis maken op een prettige ontspannen wijze kan tijdens het inloopspreekuur. In 15 minuten krijg je uitgebreide informatie over de spel-en trainingsmogelijkheden met Pidixy®.

Pidixy® is immers om je eigen voorspelkracht te oefenen en je intuïtie actie te kennen en te gebruiken.

Het inloopspreekuur wordt 2021 elke laatste vrijdag van de maand gehouden in de Lobby van Trivium in Etten-Leur van 10.30 – 12.00 H. We ontvangen je graag voor een kennismaking met Pidixy.

Adres: Trivium 72, 4831 Etten-Leur, Fletscher Hotel.

Graag even een mail of telefoontje zodat we het tijdraam voor je resereveren.