Wie zijn wij?

De intuïtieve geest is een heilig geschenk en het rationele verstand is een trouwe dienaar. We hebben een samenleving gecreëerd die de knecht eert en het geschenk is vergeten.

- Albert Einstein

Wat is Pidxy?

Pidixy®  is in de leeftijd van 6 tot 106 jaar te spelen en te delen. Mentale groei in stapjes is mogelijk en iedereen kan het gebruiken bij activiteiten, feesten, plannen, projecten, partijen en processen en bij prettige ontspannen, sociale meetings. Praktische intuïtiemeting; Pidixy®  een spel wat alleen, maar ook samen en met meerdere spelers kan worden gespeeld en gedeeld.

Je hebt gekozen om je voorgevoel, empathie, intuïtie, voorspelgave, verder te ontwikkelen of om eens te ervaren wie er met zijn “gevoel” beter de resultaten kan aangeven, jezelf of je medespelers. Pidixy® laat het je zien.

Door Pidixy®  regelmatig te spelen ervaar je wat intuïtie voor je betekent. Als je focust op een gewenst resultaat, welk moment kies je dan om het goede resultaat te bereiken. Ook als dat niet direct helemaal lukt kun je toch bonuspunten halen in het spel en een winnaar worden.

Basisprincipes

Onzekerheid is voor mensen een moeilijk te bevatten kwaliteit. Waardoor wordt het bereiken van resultaten soms gefrustreerd? Hoe pak ik kansen zo aan dat ik daarmee succesvol word.

  • Het beheersen van onzekerheid spreekt mensen direct aan op hun eigen gevoel, emotie en persoonlijkheid. Weten wat er gaat gebeuren. Goed voelen waar resultaten kunnen worden overtroffen. Regentes – Regent® helpt u daar bij. Stapsgewijze worden de resultaten behaald en verbeterd. De registratie van uitkomsten van de training in spelvorm kunnen worden gebruikt om een competitie op te zetten en een resultaat aan het eind van de middag met elkaar te delen. De trainingen Voorspelkracht®  en Besliskunde®  worden hierdoor sterk gesteund en gevoed met nieuw verworven competenties.

De principes die er aan ten grondslag liggen

  • Zekerheid geborgd
  • Resultaten overtroffen
  • Zekerheid + onzekerheid = 1
  • Statistiek  ≠  Realiteit, maar het helpt
  • Voorspelkracht® uw competentie !
  • Besliskunde® uw garantie voor succes

Voordelen van de spelformule

De keuze om een team te coachen en te begeleiden via een spelformule heeft diverse voordelen. Het spel motiveert om te leren en zet een leerproces in gang. Het deblokkeert ‘dead ends’ en impasses. Goed begeleid door trainers of een persoonlijke coach, combineert het emoties met plezier om van daaruit verder te bouwen aan de groepscohesie, gekenmerkt door betrokkenheid en openheid. Het kan de creativiteit bevorderen en verhoogt de knowhow door samen te zoeken naar oplossingen. Tevens zal in korte tijd veel zinvolle informatie naar boven kunnen komen.

Bestellen?
Ga dan naar onze webshop!

De Robuuste Tafel Coöperatie U.A.®

Pidixy®  is een product van de Robuuste Tafel Coöperatie U.A.; onder licentie van SEAR BV. Spelers kunnen er voor kiezen om het spel per computer – app – tab – smartphone te spelen. De resultaten kunnen dan worden bewaard en overzichtelijk worden gepresenteerd aan de speler. Hij krijgt inzicht in al zijn spelresultaten en behoudt een overzicht van zijn vorderingen in de loop der tijd. Het is ook mogelijk, na toestemming van de speler zelf, om de registraties met anderen te delen en om de resultaten te vergelijken met vele andere spelers in de wereld. De speler wordt een “Pidixy® Global Player “. Immers Pidixy®  is internationaal vermaard om de concretisering van ieders intuïtieve kwaliteit!

Associated trainers

Bij Pidixy maken we gebruik van professionele trainers.

Inloopspreekuur

Kennis maken op een prettige ontspannen wijze kan tijdens het inloopspreekuur. In 15 minuten krijg je uitgebreide informatie over de spel-en trainingsmogelijkheden met Pidixy®.

Pidixy® is immers om je eigen voorspelkracht te oefenen en je intuïtie actie te kennen en te gebruiken.

Het inloopspreekuur wordt 2021 elke laatste vrijdag van de maand gehouden in de Lobby van Trivium in Etten-Leur van 10.30 – 12.00 H. We ontvangen je graag voor een kennismaking met Pidixy.

Adres: Bredaseweg 185, 4872 LA Etten-Leur

Graag even een mail of telefoontje zodat we het tijdraam voor je resereveren.