De Robuuste Tafel Coöperatie U.A., maakt een ontwikkelstap

Ze wordt zichtbaar voor het publiek.

Na een flinke periode van voorbereiden met weinig middelen, maar wel met een grote daadkracht is het zo ver. We laten zien wat we kunnen, wat we doen en welke producten en services we in onze etalage hebben staan.

Per 1 juli 2021 zijn we gevestigd in het Business Centre Etten-Leur [Bredaseweg 185, 4872 LA, Etten-Leur].

De website www.pidixy.nl is al langer in de lucht en laat zien waar we voor staan en welke toegevoegde waarde we bieden. Voorspelkracht kun je versterken door je intuïtie met Pidixy regelmatig te oefenen. Dat kan ook in een spelvorm met vrienden en familie maar ook persoonlijk en zakelijk. Altijd wordt het gevoel beter en daarmee het vertrouwen op je eigen intuitie sterker.

Niks ingewikkelds maar door je zelf opgepakt en verbetert. Iedereen kan het !

Nu kunnen we ook via sociale media delen wat mensen gelukkig maakt, welke inzichten ze kunnen verwerven en wanneer en waar onze trainingen zijn te volgen.

Binnenkort zullen we ook de handige Pidixy-app aanbieden zodat de drempel om je intuitie te trainen er helemaal niet meer is.

Daarnaast bieden we via het gratis spreekuur een prettige mogelijkheid om uw vragen te beantwoorden en om u verder te wijzen.

Kom zeker een kijkje nemen op www.pidixy.nl en reserveer een plaats bij ons op het spreekuur of stel gewoon je vraag op onze website.

Namens het Pidixy team